Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Financial Director


Financieel directeur


Published 1 January 2019


De Financieel directeur is verantwoordelijk voor;


Zoeken van gelden sponsors, investeerders, subsidies aanvragen, crowdfunding te zoeken en daarnaast investeringen in gezondheid, religie, cultuur, economie, onderwijs, wetenschap, politiek, technologieen en ontroerend goed.


Voorbereiden van klantbezoeken, presentaties geven aan investeerders.


Het verzamelen van informatie en het doen van relevant project (waaronder hun Investments case, strategie, markten, producten en concurrenten), de bredere markt (markttrends, marktdynamiek, perspectieven van investeerders) en transacties.


Het ontwikkelen van financieel idee├źn.


Voorbereiden informatie memoranda, persberichten en presentaties voor management en investeerders.


Contact onderhouden met verschillende externe partijen zoals investeerders bedrijven en banken.


Opbouwen en onderhouden van relevante klantencontacten en het effectief uitdragen van de uitgangspunten van het United Cultures Foundation Beleid.


Hij/zij signaleert op basis van de uitgangspunten van de UC gedachte de mogelijkheden voor New Business en concretiseert deze mogelijkheden en bereidt hiervoor de bestuursbesluiten voor.


Verder legt hij/zij de afspraken vast in een contract en is daarbij verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de gemaakte afspraken en zorgt voor een langdurige klant tevredenheidrelatie.


De directeur investeringen is dus eindverantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten, waarbij een goede projectbeheersing, voortgang- en kwaliteitsbewaking van groot belang zijn. Met name als het gaat om het beheren, verhuren, het inkopen, verkopen, het bouwen en ontwikkelen van alle aspecten die met het doel van Sungroup Investment te maken hebben.


Verder zal tot de taken behoren het voorbereiden, bewaken en uitvoeren van genomen bestuursbesluiten. Het presteren in teamverband en combinatie met actief ondernemerschap staat hierbij centraal. Het regisserend projectleiderschap voor de multidisciplinaire projecten is voor de Director investeringen een belangrijke taak. De directeur investeringen begeleidt de projecten op procesmatige wijze.


Functie- eisen Financieel Directeur;


Identificeren van mogelijke investeerders.


Teamspeler met een sterk ontwikkelde vaardigheid om onafhankelijk te werken.


Ambitieus en resultaatgericht.


Doorzettingsvermogen en de gave om te presteren onder druk zonder aandacht voor detail te verliezen.


Een combinatie van sterke academische resultaten met extra- curriculaire activiteiten.


Uitmuntende communicatieve vaardigheden.


Het spreken van een Europese taal anders dan Engels (bijv. Nederlands) is een vereiste.


Bekendheid met de UC organisatie en internationale samenwerking, het risico vak, of affiniteit met verantwoord beleggen zijn mooi mee genomen.